På safari med Astrid og Arne til Kongo-Brazzaville og Botswana

Foredrag med Astrid og Arne Bergo på klubbkvelden 11.04.2024

Bli med på klubbkvelden 11.april for å la deg bli inspirert og engasjert av våre bekkalokker og naturfotografer Astrid og Arne på safari til Kongo-Brazzaville og Botswana.

Republikken Kongo, også kjent som Kongo-Brazzaville, ligger på vestkysten av Afrika.

Regnskogen strekker seg over store deler av landet, og huser hundrevis av dyre - og plantearter.

To av klubbens erfarne og lideskapelige fotografer viser gjennom sine linser mangfoldigheten av dyrelivet. Fra majestetiske elefanter til fargerike fugler som "danser" på himmelen.

Naturfotografer er historiefortellere som bruker kamera til å formidle de skjulte skatter og øyeblikker i naturen

Å jobbe som naturfotograf innebærer ofte å tilbringe mye tid utendørs. Enten det er i fjellet, skogen, ørken eller ved havet. Dette innebærer gjerne å stå opp tidlig om morgenen. Fange det perfekte lyset, eller innebærer det å være tålmodig og observant mens du venter på å fange det unike øyeblikket du har ventet på i flere timer eller lengre.

Safari fotografering i disse områdene krever tålmodighet, observasjon og respekt for naturen og dyrene.

I Bekkalokket Fotoklubb vet vi alle verdien av å dele våre lidenskaper, og opplevelser med hverandre

Foredraget "På safari med Astrid og Arne til Kongo-Brazzaville og Botswana" er en flott mulighet til å bli inspirert av våre egne erfarne medlemmer. Lære av deres erfaringer, og la oss bekkalokkere bli inspirert til å utforske nye steder, og perspektiver gjennom fotografi.

Vi ønsker å skape et levende og inkluderende fellesskap hvor vi kan vokse og utforske sammen, ogAstrid og Arne`s foredraget er en flott mulighet til å bli en del av det.

Våre foredragsholdere

Bli medlem i Bekkalokket Fotoklubb

Medlemsfordeler via NSFF (Norsk Selskap for Fotografi)