Sommerfesten 2005

Som sist sommer var vi heldige og fikk låne Honoria sin hytte på Algrøy til sommeravslutningen vår. Så lørdag 18. juni troppet vi opp, 22 glade fotografer. Festkomitéen og et par andre stilte tidlig på ettermiddagen, men de fleste kom først til grillingen i 19 tiden. Været denne dagen må ta skylden for det, det innbød ikke til de store utskeielsene i friluft og grillen hadde for sikkerhets skyld fått tak over seg.

 

Etter grilling og spising var vi klare for kaffe,- og en overraskelse til medlemmene. En flott bløtkake (Hvit dame, selvfølgelig fra Lie-Nilsen) med Bekkalokket sin egen logo ble servert. I hendene på to kyndige kakeskjærere,- dog ikke fullt så kyndige matematikere (-den ene er kassereren vår !), ble kaken delt i to fingerbredder store stykker som etter beregningene skulle resultere i 22 kakestykker. Det viste seg imidlertid at fingrene enten ikke var tykke nok, eller at grunnlagsberegningene ikke var grundige nok, for det var fremdeles kake igjen etter at alle hadde fått sitt stykke. Lykkelige ble klubbens kvinnelige fotografer da herrene viste seg fra sin beste side og overlot resten av godsakene til oss.

 

Vi hadde en jubilant blant oss denne kvelden; Jan, vår inspirerende klubbleder, hadde nylig fylt 50 år. Med gode ønsker for framtiden fikk han en velfortjent flaske av sin yndlings cognac, noe han så ut til å sette stor pris på.

 

Så var det tid for offentliggjøring av vårens klubbkonkurranse. Tom Jarane hadde laget en Power Point presentasjon av vinnerne, og framførte resultatene på en forbilledlig måte. Det viste seg at Jan var uslåelig sammenlagt, men Unni lå rett bak med hele to av tre mulige 1. premier. Gratulerer !!

 

Konkurranseinnstiktet hos klubbens medlemmer er stort, og ringkasting på flasker, med en flaske cognac som premie, slo meget godt an. Mange kastet og konkurransen hardnet til. Tilropene fra sidekanten likeså. Til slutt måtte imidlertid alle gi tapt for Thor Henning,- som ga tydelig uttrykk for glede over seieren. Et vinlotteri, med en flaske fra Bergerac som høydepunkt, avsluttet kvelden like før midnatt. Vi må takke vår glimrende festkomité; Anita, Jim, Rolf Morten og Tommy for et flott gjennomført arrangement og ikke minst Honoria for å låne oss hytta enda hun ikke kunne delta sjøl.

 

Så er det bare å ønske dere alle en riktig god sommer,-

 

og husk å stille inn hjernen på ”Tre like”-frekvensen.

Annie
Takker Roald Synnevåg, Tom Gulbrandsen og Gunnar Buvik for bilder.