Grasrotutstilling 2021-Bergen Røde Kors sykehjem

Årets grasrotutstilling ble gitt til Bergen Røde Kors sykehjem. Bildene er levert på skumplater.

Vi i Bekkalokket Fotoklubb mottar penger fra grasrotandelen til Norsk Tipping, og vi ønsker at disse pengene skal gå til utstillingsformål. Vi bruker en stor del av beløpet på å lage en utstilling til andre organisasjoner, som trenger bilder på veggene.

Alle Norsk Tipping sine kunder kan bli grasrotgivere ved å knytte seg til ett lag eller en forening, og det er Kulturdepartementet bestemmer hvem som kan motta grasrotmidler.

Grasrotgiver velger selv hvilket lag eller forening som skal motta inntil 7% av spillinnsatsen. 

Grasrotandelen ble etablert i 2009, og har kommet frivilligheten i Norge til gode. Denne er inntekskilden er veldig viktig for mange lag og foreninger over hele Norge.

Ditt lag eller forening må være registrert i Frivillighetsregisteret (er en del av Brønnøysunderegisteret), og godkjent som grasrotmottaker.

Bekkalokket Fotoklubb er en frivillig(ideell) organisasjon som arbeider for et felleskap innen både fotografi og video, og har ikke til formål å tjene penger.

Fotoklubben har en lang historie med røtter tilbake til 1976 der 4 fotointeresserte venner kom sammen for å drive fotografiske aktiviteter, og har i dag vokst til en av Norges og Nordens største fotoklubber.

Bildene til "Grasrotutstilling 2021" er tatt av fotografene:

Asbjørn M. Olsen
Bente Nedrebø
Dag Magne Ulvang
Elisabeth Skogseth
Endre M. Lidal
Eva Virkesdal Eidsheim
Gunnar Bye
John Vint
Kirsten Boye Sætre
Morten Tellefsen
Roald Synnevåg
Rune Eide

Klikk på bildet for å se det i stort format!

I 2021 var det Ladegården Sykehjem som fikk vår grasrotutstilling.

I tillegg til å jobbe med ulike utstillinger fra grasrotmidler har vi engasjert oss i å lage en utendørs fotoutstilling i forbindelse med 45 års jubileumet til Bekkalokket Fotoklubb i 2022.

45 års Jubileumsutstilling 2022

Bilder og videklipp

Video laget for 45 års Jubileumet