Presentasjon av klubbprosjektet Rød Tråd

Bekkalokket`s klubbprosjekt "Råd Tråd"

Som et fellesprosjekt har klubben kjøpt inn "en rull" med rød tråd. Denne "røde linjen" skal gå gjennom alle bildene på dette prosjektet. MEN ... for at vi skulle få en viss grad av kontroll i prosjektet måtte vi ha noen "kjøreregler". Da blir alltid sluttresultatet best mulig.

Denne spennende utfordringen bringer sammen lidenskapelige fotografer fra alle nivåer og bakgrunner med "en rød" tråd som bokstavelig talt som binder oss sammen.

Engasjement i ulike fotoprosjekter i Bekkalokket Fotoklubb er en unik mulighet for våre medlemmer til å utforske sine kreative grenser, og dele sin lidenskap for fotografi gjennom et samlet prosjekt.

Den røde tråden i klubbprosjektet vårt

Med en rull med rød tråd som vår guide har hver enkelt fotograf fått friheten til å velge sitt eget motiv og tolking.

Totalt har 16 fotografer deltatt i klubbprosjektet med 29 bilder.

Resultatet? ... En kreativ og flott sammensetning av ulike fotografier med forskjellige perspektiver og historier. Alle sammenkoblet av vår felles tråd.

Se for deg et lerret hvor hvert bilde er et penselstrøk, og vår røde tråd er det bærende elementet som binder dem sammen i et unikt kunstverk av samhold og kreativitet.

Hvorfor delta i ulike fotosprosjekter som "Rød Tråd"?

Deltagelse i felles fotoprosjekter handler ikke bare om å ta å fotografere. Det handler om å være en del av noe større.

Fellesskapsprosjektet som "Rød Tråd" gir ikke bare inspirasjon og motivasjon til å utforske nye ideer og teknikker, men det fremmer også samhold, læring og vekst som fotografer. Gjennom samarbeid og deling av erfaringer kan vi alle utvikle våre ferdigheter og lidenskaper til nye mer og bedre.

Bli med på vårt neste klubbprosjekt

Delta i en spennende reise i objektivets linse, og oppdag det unike i felleskapet hos Bekkalolokket Fotoklubb.

Fotoprosjekter kan være en flott mulighet for nye medlemmer til å utforske sin interesse for fotografering, og lære ferdigheter sammen med andre bekkalokkere.

Å delta i ulike fotoprosjekter kan være veldig berikende som fotograf på mange måter. Alt hander om det å skape et inkluderende foto - og filmmiljø der alle medlemmer kan føle seg velkommen, og oppfordret til å utforske sin lidenskap for fotografi - og videofilming, uavhengig av erfaring og utstyr.

Her er noen konkrete ting du kan lære:

  • Kreativ utforsking
  • Tekniske ferdigheter
  • Historiefortelling
  • Samhandling og samarbeid
  • Selvutvikling

Alt i alt kan deltagelse i fotoprosjekter være verdifull læringsopplevelse, som kan bidra til at du blir en enda mer erfaren, kreativ og dyktig fotograf.

Våre prosjekter og utstillinger

Bli medlem

Enkeltmedlemmers fordeler via NSFF(Norsk Selskap for Fotografi)