Landsmøte 2005 i Bergen

Fredag 3 juni startet landsmøtet i Bergen. Der var mange som møtte opp på arrangementet i Nordnes Bydelshus med hyggelig fotoprat og servering som BKK stod for. Utpå kvelden utforsket deltagerne de forskjellige utestedene i Bergen sentrum. Like før den guidete byvandringen lørdag formiddag klarnet været opp og alle som deltok fikk en flott tur gjennom Bergens gater.

Senere samlet alle deltagerne seg til en herlig lunsj i Nordnes bydelshus igjen. Det var også her at landsmøtets forhandlingene foregikk. Engasjerte mennesker debatterte og ble enige om en del forandringer som var foreslått. En ny vending for NSFF er nå at digitale bilder blir inkludert i fotokonkurranser.

Hele arrangementet var basert på et tett program, som måtte følges til punkt og prikke, og det ble hektiske minutter for å komme seg i finstasen og møte opp ved Fløibanen i tide. Vel opp fikk vi nytt den fantastiske utsikten et øyeblikk, før tåken la et teppe over hele Bergen. Så gikk vi til duk og dekket bord under espalier av Nordnes Bataillon. Nydelig mat og hyggelig toastmaster. Vinnerbildene i vårens landskonkurranse ble vist like før desserten og medaljer utdelt. 1 gull, 2 sølv og 1 bronse til Bekkalokket FK! Og vi ble beste klubb sammenlagt! Jonny Jacobsen og Rolf Rose Jensen (var dessverre ikke tilstede) fikk utdelt bronseplakett (25p) i nasjonale konkurranser, men de mest glade og overraskede var Kari Mikalsen og Tor Henning som fikk utdelt æresbevisningen HON NSFF, gullnål, diplom og bordfane. Det er kun 12 andre som har denne i Norge og man må ha ANSFF, ENSFF og EsNSFF for å få denne. GRATULERER.

Det var et flott arrangement som ble feiret videre på Harbour Cafe, hvor deltagerene tok over en hel etasje!

Et meget vellykket arrangement!

Takker Jan Standal BFK, Stein Larsen BKK, og Terje Bergesen, BFK for bilder.