Jubileumsfest 2012

35-års Jubileumsfest i Bekkalokket fotoklubb!

I anledning feiringen av vårt 35-års jubileum leide vi NordNorge-foreningens hus på Kalfaret. På årsmøtet i 2011 ble festkomitén valgt, slik at det skulle være god tid til planleggingen.

 

For de som ikke var tilstede, her er et kort referat og noen bilder.

 

Når vi kom ble vi møtt med velkomstdrink og et flott dekket bord. For de som lurer, festen var timet og tilrettelagt. Før middagen startet, ble Nystemnten avsunget.

 

Vi ble servert en 3 retters middag bestående av

Forrett

Røykt lakserullade med avokadomosse, Pastinakk Julienne og Sherryyakisaus

Hovedrett

Urtestekt oksefilét, Ratatouille, Champingon surprise, Et touch av grønt og ovnsbakte poteter

Dessertbord

Karamellpudding, Bjørnebær med krem, Peanøttkake og Hvit dame(med jubileumsfestens egen logo på)

(Og om noen lurer på hvor maten kom fra.... Den hadde komitén selv laget. Er det rart at vi var mer enn fornøyd?)

 

I mellom rettene så ble det taler fra både presidenten i NSFF, Roald Synenvåg og Bergen Kamera Klubbs representant Tove Følid. Bekkalokkets leder, fikk også sagt noen ord.

 

Fra Bergen Kamera Klubb fikk vi blandt annet overrekt et gullmalt Bekkalokket, noe som ikke kom som en overraskelse, da vi selvsagt har kontroll på alle bekkalokk i byen, også de som males i dusjen til Tove.

 

Unni, Jan, Roald og Tom hadde samlet bilder fra alle år og laget en 4-delt multimediapresentasjon til stor latter og munterhet.

 

Den nye sangen som ble skrevet til jubileumet finner du her

 

Arne Bergo holdt en flott takk-for-maten-tale.

 

Før dansen startet, ledet Jan oss inn i en avansert polonese, akkopanjert fra festens innleide one-man-band. Under dansen ble det også avholdt en quizz om bekkalokk. Den ble vunnet av Atle(gratulerer)

 

En god fest har selvsagt også "jagemat". Vi ble servert en middelhavsinspirert buffe, med både skinke, grissini, oliven, tomater og baguetter.

 

Styret ønsker å rette en stor takk til komitén, som bestod av Marianne Fagerås, Jannice Bårdtvedt og Annie Elisabeth Bjørklund,  for en strålende gjennomføring.

 

Den som ble mest overrasket og glad var nok Terje Bergesen som ble unemnt til æresmedlem.

 

 

Bildene under er tatt av Frédéric Verhelst og Jannice Bårtvedt. Om jeg har glemt viktig informasjon, eller du er avbildet og ikke ønsker dette, send meg en epost på leder(alfakrøll)bekkalokket.com