Julefest 2004

Lørdag 18 desember møtte hele 40 medlemmer, partnere og støttekontakter i de tradisjonelle julefestlokalene våre: Laksevaags Bueskytterlags Lokale.

De av oss som møtte opp tidlig ble fort satt i sving med en hjelpende hånd til festkomiteen, som hadde vært utsatt for en del uhell tidligere på dagen, og derfor var en smule forsinket. Dette var ikke noe problem og alt var fort etter planen igjen. Herlig pinnekjøtt som vanlig med medfølgende drikke og dessert. Under bordsettingen ble også de som fortjente det, satt pris på. Mye arbeid har blitt lagt ned i året som gikk, og både Roald Synnevåg og Terje Bergesen ble nevnt for deres utrettelige innsats. I år ble også Jan Standal utmerket med ”Stå På Prisen” for 2004, for hans arbeid med websidene og hans entusiastiske arbeid for å fremme klubbens interesser.
Vi fikk også kåring av Årets bilde, som tilfalt Roy Birger Nilsen. Resultatene til årets siste konkurranse ble offentliggjort, og det ble til syvende sist Rolf Rose Jensen som stakk av med Årets fotograf tittel, kanskje ikke så uventet!
Dans ble det etter hvert nede i salongen, bare avbrutt av den, nå tradisjonelle, ”kaste på flasken” konkurransen. Det var i år lagt til nye regler hvor der var premier også til de som kom veldig nært, om enn ikke nærmest! Kasteteknikker har blitt nøye studert og vurderes for neste års bragder.
Årets kunstfoto ble trukket og Roald Synnevåg var igjen den heldige vinner av dette.
Uten tvil var årets julefest et vellykket arrangement, og festen hold på til langt ut i de små timer, da endelige slitne festdeltagere tuslet hjem med hvert sitt nye ”juleglass” under armen, til samlingen der hjemme.
Vi ser frem til neste års feiringer allerede!