Sommerfesten 2004

Avslutningen på et kjekt vårsemester ble feiret ute på Algrøy på Honoria sitt trivelige landsted. Solen skinte for første gang på lenge, og sju av oss ankom allerede tidlig lørdag formiddag. Etter kaffe og kaker dro vi på båttur for å fotografere på den ”hvite øya” der fugler, sjøsprøyt og stein ble dokumentert ned til den minste detalj og vel så det.

 

Utover ettermiddagen var det et jevnt tilsig av fotografer og vi ble faktisk 26 medlemmer og 3 ledsagere som alle koste seg i solveggen, - enkelte på medbrakte regissørstoler som delvis fungerte som de skulle. Stemningen var stigende; vi ventet på jurieringen av kollasjene våre. Terje begynte bakerst og endte opp med fire som skilte seg klart ut; Tine fikk Antatt, Magne kom på tredjeplass, Jan på andreplass og Rolf ble den suverene vinneren med sjølportrettet sitt.

 

Etterpå var det grilling, med kaffe og kaker, og utdeling av premier fra landskonkurransen der vi hadde forsynt oss grådig av de høyeste utmerkelsene. Mer fotografering, denne gangen i solnedgang, og så trakk vi inn for å prate og sosialisere oss. Fotoduellen, i ekte western stil, var et høydepunkt, - småpremiene haglet og den store er lovet når bildene blir framkalt utpå høsten.

 

Noen få overnattet, og fikk med seg en flott soloppgang med nye muligheter for fotografering. De fleste reiste hjem, --- alle med oppfordring om å tenke kollasjer i sommerferien.

 

Takk for en vellykket fest Rolf og Øystein, takk for at du stilte landstedet ditt til vår disposisjon Honoria og takk for et kjekt vårsemester alle sammen.

 

Så gjenstår det bare å ønske alle

 

en riktig gode sommer - med et vell av gode fotomotiver!

 

Annie

 

red. takkerTine, Jan, Kari, Øystein og Jim for bilder ifra sommerfesten!

 

Fotografer i solnedgang av Tine Irlin
Her begynner grillingen
Snaddermat
En hyggelig stund i solkroken
Felleskap
Noen med problemer...??
Problemet løst...??
Foto til vanns...
og foto til lands...
Solnedgang...
og kreativitet!
Fotoduellen i gang!
Hvem fikk "blinkskuddet"?