Landsmøte 2004 Koster

Landsmøte 2004 ble avholdt på Koster utenfor Strømstad i Sverige med 4 deltagere fra klubben, Terje Bergesen, Svein Skjøtskift, Roald Synnevåg og Jan Standal med presidentfrue (Kirsti). Klubbens utskremte medlemmer holdt som vanlig en høy profil både sosialt og som representanter på Landsmøtet.

Valg av nytt styre i NSFF gikk denne gangen smertefritt, da alle posisjoner i styret var fylt opp av valgkomiteen. Roald Synnevåg ble valgt som sekretær og leder i programtjenesten. Kari Mikalsen og Tor Henning Olsen gikk inn som medlemmer i samme komite. Øystein Anfinsen ble valgt for 2 år som medrevisor til Jan Standal som ble valgt året før. Svein skjøtskift sto ikke på valg og fortsetter som kasserer 1 år til. Roald Synnevåg fortsetter med scanning av bildearkivet til NSFF. Jan og Roald viste en power point presentasjon i klubbledermøte med tema: " Hvordan drive en fotoklubb." med påfølgende diskusjon. Det viser seg at vår klubb er i særklasse når det gjelder bla. kvalitetssikring og organisering. Vi har mye å tilføre til andre fotoklubber i Norge. Det er noe vi mer en gjerne gjør, og håper at det kan være til nytte for både klubber og NSFF. Mange klager over at NSFF som organisasjon ikke gjør nok for klubbene, men hva tilfører klubbene til organisasjonen? det var noe vi prøvde å sette fokus på. Bekkalokket FK har siden slutten på åttitallet bidratt med mye innad i NSFF, og nok en gang tar vi ansvar før å føre NSFF videre.

Klubben markerte seg ikke bare på det administrative plan innen NSFF, men også fotografisk, med mange flotte plasseringer i Landskonkurransen. Rolf Rose Jensen fikk en gull,- og en sølvmedalje samt to hederlig omtalte bilder. Kari Mikalsen fikk en gullmedalje og et antatt bilde, Tine Irlin Christensen fikk en bronsemedalje og to antatte bilder, Jonny Jacobsen fikk en bronsemedalje. Jan Standal fikk et antatt bilde. Det er ekstra hyggelig for klubben og de autorene det gjelder at det i denne runden av Landskonkurransen er ”nye navn” på resultatlistene, og det viser at klubben har stor bredde. Klubben leder sammenlagt og Rolf er foreløpig beste fotograf. Men vi skal ikke hvile på laurbærene, til høsten er det kolleksjon som tema i Landskonkurransen, og vi vet at det er andre fotoklubber og fotografer som skal mobilisere for å slå oss. Nå må vi tenke kolleksjon fremover, og det blir helt sikkert et tema som vi skal jobbe med på klubbkveldene i sommer og frem til Landskonkurransen til høsten.