Sommerfesten 2014

Også i 2014 ble det bytte av sted for sommerfesten. Det var opprinnelig planlagt å være samme sted som året før, BUL Ervingen sin hytte på Grimseid. Hytten ble bestilt allerede i fjor sommer – men dobbeltbooking ga koskomiteen på tampen en stor utfordring med å finne et alternativ.

 

Og sommerfesten ble altså på Sunnfjordlaget sin hytte på Stamsneset. Et flott alternativ – og som vi også vil bruke neste år. Plass nok både inne og ut, velutstyrt og lettvint kjøkken. Fire soverom med totalt 20 sengeplasser.

 

25 medlemmer deltok på festen, de fleste kom til spekemat kl. 15.00.

 

Det ble quiz, duell med engangskamera og kasting med ringer på cognac flaske. Mange iherdige forsøk – men ingen ringer rundt flaskehalsen.  Men den smakte like godt for det.

 

Middag i form av korgfest, og grilling for de som ønsket det. God mat i store mengder.

 

Tradisjonen tro var det så tid for å vise bilder fra vårens klubbkonkurranse, offentliggjøre antatte og dele ut medaljer.

 

Det ble en flott sommerkveld med både sol og varme. Kvelden ble stort sett tilbrakt på terrassen med utsikt over sjøen. Svanen fra i fjor ble erstattet av en ubåt i år. Fin avrunding av klubbaktivitetene så langt i år.

 

 

Bilder Autor
Jannice Bårdtvedt
Chalee Hansen
Vibeke Sharon Langørgen
Alle, men Jim har gjort fremkalling og skanning.

 

Om det er noen som har flere bilder, så er det bare å sende dem til redaktor@bekkalokket.no, så legges de ut.